Buffetten vanaf 10pers

Buffet Den Uil  23.50  €  per persoon 

  • Mini tomaat met verse grijze garnalen.
  • Glaasje van avocado met gemarineerde scampi.
  • Meloenbootjes omringd met zachte gerookte ham 
  • Groene asperges omringd met gerookte kip 
  • Zalmroosjes met vers gesneden uitjes en dille
  • Krokant gekruide kippendrums
  • Paté in glaasje met appeltjes en peperkoek
  • Sla, aardappelsla,wortel en koolsla , komkommer
  • Sausjes en broodjes 3 pp

Communiebuffet : 25.00 €
per persoon vanaf 10 pers

  • Tomaatjes met grijze garnalen.
  • Verse zalm met gevulde eitjes op groen bedje van sla .
  • Gebraadrolletjes gevuld met seldersla
  • Krokant gebakken kippendrums met kruiden
  • Halve perzikken met tonijnsla .
  • Gerookte zalmroosjes met kruidenkaas en dille
  • Meloenbootjes met gerookte ham en prikker van fruit.
  • Sla, komkommer,boontjes witte kool - wortelssla
  • Mayonaise , coktailasaus en tartaarsaus
  • 3 broodjes pp 




 

Basis Buffet
15.50 € pp
  • Gevulde eitjes met krab
  • Halve perzik met tonijn 
  • Kruidige kippendrums   
  •  Rosbiefroosjes met fruit 
  •  Gerookte zalm + uitjes    
  •  Meloenbootjes met ham 
  • Salades , sausjes en       broodjes                           
      
     
     Visbuffet aan 30 € pp
   Vanaf 6 personen​​​​​​​
  • Gerookte forel 
  • Gerookte paling
  • Gerookte Makreel
  • Tomaat Gevuld met grijze garnalen 
  • Gemarineerde scampi's 
  • Halve perzikken gevuld met tonijnsla 
  • Gerookte Heilbot 
  • Gerookte zalmroosjes met vers gesneden ui
  • Broodjes + salades  

   Kaasmand : 5 stuks 

  250 gr pp Hoofdschotel 15.50 €
  100 gr pp Dessert          12.50 €
  • Brie
  • camenbert
  • Notenkaas
  • Roquefort
  • Abdijkaas
  • passendale
  • Geitenkaas
  • kruidenkaas
  • Harde kaas
  • Versierd met noten,dadels,vijgen en druiven.
  • notenbrood,rozijnenbrood en mini broodjes

Prestige Buffet 45.00 € per pers. (vanaf 30 personen te verkrijgen)

  • Feestelijke gevulde eitjes met krab
  • Rosbiefroosjes  met een fruitprikker
  • Gerookte zalm + gerookte heilbot met verse uitjes.
  • Mozzarella - tomaat met groene pesto 
  • Asperges omringd met beenham 
  • Meloenbootjes met gandaham
  • Tomaatjes met grijze garnalen.

Twee gerechten die warm zijn in een bain - marie.

  • Scampi's met fijne groentjes in een roomsausje ( warm )
  • Kippenboutjes in pepersausje
  • Salades :
  • Pastasalade, wortel - koolsla , boontjessla ,  en gemengde sla .
  • Sausen : tartaar  en cocktailsausje
  • Mini broodjes 3 p.p + botertjes .

Mini dessertjes :

  • Glaasjes rijstpap met bruine suiker
  • Tiramisu
  • Glaasje chocolademousse
  • ​​​​​​​Roomsoezen